Dani italijanske kuhinje u našem restoranu

Ljubitelji italijanske kuhinje ove nedelje, odnosno od 13. do 18. marta, imaju priliku da uživaju u pravim specijalitetima koji će ih svojim ukusom odvesti pravo na neki trg u Rimu ili Milanu.

Dani italijanske kuhinje u našem restoranu

Dani italijanske kuhinje u našem restoranu

Burrata i brusketi za početak

Svaki kvalitetan obrok započinjemo predjelom, a naša preporuka je Burata sa pršutom i čerijem, kao i Brusketi sa pršutom, ricotom i zelenom jabukom.

Pizza na italijanski način

Po tradicionalnim italijanskim receptima pripremili smo za Vas pizze koje nemate priliku svaki dan da probate. Izdvojili bismo Tuna pizzu, zatim Caprino i Salsici con friareilli koje sadrže marinadu od koje zastaje dah.

Glavno jelo za svačiji ukus

Ljubitelje mesa takođe možemo odvesti ukusom pravo u Italiju sa našim specijalitetima Bucatini putaneska, Pacheri friarielli polo, a posebno je interesantan specijalitet pod nazivom Rigatoni sa raguom od morskih plodova. Ukoliko volite piletinu naša preporuka je Polo alla limune kao spoj piletine, šargarepe, tikvice, cvrenog luka, limuna i uz ovu kombinaciju neizostavnog pirinča.

Ako volite egzotiku u jelu, onda su za Vas pravi izbor Špagete tartufo sa buratom i sušenim paradajzom.

Dezert da upotpuni naš put u Italiju

Posle svakog kvalitetnog jela neizostavan je dezert koji ne smete propustiti tokom naše nedelje italijanske kuhinje. Za vas smo pripremili Milefoglie, Panakotu, obavezni Tiramisu, Caprese kolač i Limun tortu. Sigurni smo da ćemo sa ovako bogatom ponudom specijaliteta uspeti da dočaramo lepršavi duh Italije u Beogradu. Naša preporuka je da što pre napravite rezervaciju i u našem restoranu pustite sva čula da uživaju.

Shall We? Club Ltd. Vas očekuje.

shallweclub@gmail.com

064/643-24-55