Degustacija vina i vinske noći

Degustacija vina je jedno od najvećih uživanja za sva naša čula. Proizvodnja vina zahteva veliko znanje i posvećenost. Potrebno je podneblje sa mnogo sunčanih dana, ali i kvalitetna tehnologija za uzgajanje vinove loze i pravljenje vina. Kasnije, dobro vino zahteva adekvatno skladištenje, ali i prevoz do samog potrošača.

Degustacija vina i harfa su dobitna kombinacija

Shall We? Club Ltd.“ posebno je posvećen odabiru kvalitetnih i dobrih vina za svoje goste. U skladu sa tim, u našem restoranu često organizujemo prijatno veče uz degustaciju vina i prelepe melodije harfe. Ovakve večeri bude sve emocije i čula u Vašem telu.

Naša vina su svetski šampioni

Degustacija vina i vinske noći

U ponudi imamo vina koja su dobila prestižne nagrade na svetskim sajmovima vina. Jedan od njih je svakako i Edizione Fantini, tamne rubin boje, vino koje je 2019. godine dobilo nagradu za najbolje vino u Italiji. Edizione Fantini ima intenzivnu voćnu aromu kupine i trešnje, obogaćene notama aromatičnog bilja, cimeta, karanfilića i kakaa. Vaše nepce će ga obožavati i savršeno će Vas osvežiti.

Degustacija vina se najbolje slaže sa kvalitetnim mesom

Degustacija vina odlično se uklapa sa začinjenim mesnim specijalitetima, crvenim mesom, raznim sosevima i sirevima. U našem bogatom meniju pronaći ćete obroke kakve retko imate priliku da probate. Mi veliku važnost dajemo kvalitetu, tako da možete uživati u burgerima, picama, a poseban specijalitet je T-bone stek, koji ostavlja bez daha.

Vinske noći su poseban doživljaj

Pored velikog izbora kvalitetnih crvenih vina, takođe nudimo i bela. Vinske noći u „Shall We? Club Ltd.“ u kojima imate priliku da probate degustaciju vina poseban su događaj, a Vaše utiske ćete sa dragim ljudima prepričavati danima. Ono što je jedinstveno i što ćete doživeti samo kod nas je i veče harfe, tako da će njeni blagi tonovi u kombinaciji sa dobrom hranom i vinom, milovati sva Vaša čula.