O nama

Naša priča počinje još u detinjstvu. Bili smo skromna, ali veoma toplog srca porodica. Tri brata, tri nerazdvojna prijatelja, koja će biti tu jedan za drugoga do kraja života.

Kao mali, najviše smo voleli igru u kojoj bismo uredili malo mesto u kući tako da nam bude lepo i tu bismo satima sedeli, pričali i smejali se događajima koji su nas zabavljali.

Kada smo odrasli, svako je otišao svojim životnim putem u potrazi za poslom i stvaranjem sopstvene porodice. Nismo imali mnogo vremena za druženje kao ranije i bili bismo srećni ako bi uspeli barem jednom mesečno da se sretnemo na ručku. Uvek smo birali mesto koje ima lepu enegriju, dobru hranu i prijatnu atmosferu. Na jednom takvom okupljanju, jedan od moje braće je rekao da je počeo da gleda odličnu seriju. Nakon nekoliko rečenica preporuke, odlučio sam da i ja počnem da je gledam. U pitanju je bila serija „ Peaky Blinders“.

Kao ljubitelj dobrih i kvalitetnih serija, već nakon nekoliko odgledanih epizoda „Peaky Blindersi“ su „ukrali“ moje srce. Slično našoj životnoj priči i u seriji su glavne uloge tri brata, odmah se svaki od nas pronašao u njima. Meni je najviše sličan karakter Tomasa Šelbija.

Jedan od najupečatljivih trenutaka serije za mene je bila Šelbijeva izjava: „ Nikada ne žrtvujte tri stvari: svoju porodicu, svoje srce i svoje dostojanstvo.“

To je bio momenat kada sam odlučio da stvorim nešto o čemu sam sa braćom maštao godinama. Želeo sam da otvorim restoran koji će biti kao riznica najboljih stvari koje smo do sada viđali u drugim lokalima. Znao sam samo da su dve stvari obavezne: dobra hrana i prijatna atmosfera. Kao što je Tomas Šelbi u seriji, mozak ove oprecije bio sam ja, pa sam tako odlučio da restoran dobije ime vezano za samu seriju – „Shall We? Club Ltd.“

Porodica je suština zajedništva i daje oslonac svakom pojedincu u društvu. Uz podršku i pomoć porodice mnogo lakše se prevazilaze prepreke, problemi, kao i svakodnevna borba za opstanak koja zahteva hrabrost, odlučnost i spremnost na sve izazove. Kao i u seriji, tako i u stvarnom životu bez vere i podrške porodice mnogo teže bi bilo odgovoriti na životne izazove.

Bili smo hrabri i upustili smo se u stvaranje restorana koji će našu porodicu češće spajati na jednom mestu, a takođe smo želeli da to podelimo sa ljudima koji vole unikatne stvari. Otuda, „ Shell We? Club Ltd.“ inspirisan je detaljima serije i svaki njegov kutak je uređen sa posebnom pažnjom i ljubavlju. U restoranu se nalaze specijalno napravljeni detalji, inspirisani serijom i svi ljubitelji „Peaky Blindersa“ sigurno će uživati i osetiti se kao da se upravo nalaze u seriji.

Za kraj ove priče, želeo bih sve da Vas pozovem da dođete u naš restoran „Shall We? Club Ltd.“ i uživate u svakom njegovom ćošku, a ono što Vam obećavam je izvrsna hrana i odlična atmosfera.